Sponsoring/Donatie

Stichting Leergeld Venray ontvangt giften uit het bedrijfsleven, van kerkelijke en maatschappelijke instellingen en van particulieren. U kan uw donatie aan ons overmaken via bankrekeningnummer NL73 RABO0307176207

Donatie Prinsentrio 2023

Prins Daan I en zijn adjudanten Koen en Bas van de Pielhaas hebben tijdens de prinsenreceptie een bijdrage gevraagd voor Stichting Leergeld Venray. Dit heeft geresulteerd in een donatie van € 678.

Rabo ClubSupport

De Rabo ClubSupport actie 2023 heeft het mooie bedrag van € 263,88 opgeleverd voor Stichting Leergeld Venray.

Ars Musica Venray

Het project “Kunst verbindt” van Ars Musica Venray was te zien in de Kemphaan. Tijdens deze expositie werd er 157 euro opgehaald voor Stichting Leergeld Venray.

Aspergeactie Lionsclub Venray

Uit de opbrengst van de aspergeactie van de Lionsclub Venray werd het bedrag van € 2500 gedoneerd aan Stichting Leergeld Venray.

Light Walk of Hope

De organisatie van Light Walk of Hope heeft de helft van de opbrengst van het evenement gedoneerd aan Stichting Leergeld Venray. De donatie betrof €1215.

Lions club

Stichting Leergeld Venray heeft een mooi bedrag gesponsord gekregen van de Lions club Venray.

WK poule voor het goede doel

Praktijk voor Fysiotherapie Accupunctuur en Fysiosport Buitenlust heeft het afgelopen WK voetbal een WK poule gehouden voor het goede doel. Dit jaar werd geld ingezameld voor Stichting Leergeld Venray. Deelname aan de WK poule kostte 5 euro. Dit heeft 415 euro opgeleverd. De praktijk heeft dit geld verdubbeld zodat het prijzengeld voor de winnaars beschikbaar bleef en Stichting Leergeld het mooie bedrag van 415 euro in ontvangst mocht nemen. Op 21 december 2022 werd de cheque door Joop Driessen overhandigd aan Bestuurslid van Stichting Leergeld Venray, Nicole de Jonge.

KBO Venray

Stichting Leergeld Venray heeft vanmiddag tijdens de kerstviering van de KBO uit handen van voorzitter Martin Wijnhoven een mooie cheque mogen ontvangen. Namens alle kinderen heel erg bedankt dat jullie aan ons gedacht hebben.

Rabo Clubsupport

Dankzij de mooie bijdragen van de leden van Rabobank Horst/Venray kunnen wij weer een boel kinderen blij maken.

ProWIN team Renate” draagt Stichting Leergeld Venray een warm Sweetheart toe!


Afgelopen week heeft Leergeld Venray een mooie cheque mogen ontvangen van 1000 euro van ProWIN team Renate. We danken de dames heel hartelijk voor dit mooie bedrag!

Deelnemers en vrijwilligers Venrayse Singelloop, super bedankt!


Ook dit jaar mocht Stichting Leergeld Venray het goede doel zijn van de Venrayse Singelloop.
Wat een fantastisch bedrag hebben we ook dit jaar weer mogen ontvangen.
Heel veel dank namens onze stichting en alle gezinnen die hier gebruik van maken.

Rooyse Ladies schenken 1.825 euro aan Stichting Leergeld


Kiwanis Club de Rooyse Ladies heeft met de opbrengst van de violieren verkoop in het centrum van Venray, Stichting Leergeld Venray een mooie cheque mogen overhandigen van maar liefst 1.825 euro.
Met de schenking van de Rooyse Ladies worden tientallen kinderen uit Venray geholpen door de betaling van bijvoorbeeld het schoolkamp, het schoolreisje, een gymbroek en een gymshirt voor op het Raayland College, een rekenmachine of een tekendoos.
Dames! Hartelijk dank voor jullie inzet!

Rabo clubkascampagne 2018


Op donderdag 14 juni mochten wij als stichting Leergeld Venray weer een mooie cheque in ontvangst nemen vanuit de Raboclubkascampagne. Wij danken de mensen die ook dit jaar weer de moeite hebben genomen om op ons te stemmen!

Stichting Bergweg Venray

Stichting Leergeld Venray dankt Stichting Bergweg Venray zeer hartelijk voor het sponsoren van onze stichting met een mooi bedrag waar we heel veel kinderen mee kunnen helpen.
Met deze bijdrage helpen zij onze stichting enorm!

Wijkvereniging Landweert

Stichting Leergeld Venray dankt de Wijkcereniging van Landweert voor de schenking van 10 strippenkaarten zodat de kinderen van Leergeld gezinnen ook mee kunnen doen aan de activiteiten van de activiteitenvereniging. Super!

Raboclubkascampagne

Stichting Leergeld Venray dankt iedereen die op ons heeft gestemd tijdens de Raboclubkascampagne.
We hebben een mooi bedrag van 240.81 mogen ontvangen van de Rabobank. Dank jullie wel!

Donatie van Venrayse Singelloop

Wat een fantastisch bedrag heeft Stichting Leergeld Venray mogen ontvangen uit de handen van de organisatie van de Stichting Venrayse Singelloop. Hier kunnen wij heel wat kinderen uit onze gemeente mee ondersteunen zodat ieder kind mee kan doen. Want nu meedoen is straks meetellen! Iedereen die voor dit prachtige bedrag heeft gezorgd nogmaals bedankt!

Basisschool de Toverbal verrast Stichting Leergeld Venray

Op de laatste schooldag van het jaar werden enkele bestuursleden van Stichting Leergeld Venray aangenaam verrast door de kinderen, leerkrachten en enkele ouders van basisschool de Toverbal. Op 29 juni j.l. hadden zij een grote rommelmarkt georganiseerd. Deze markt had de school georganiseerd omdat ze m.i.v. 1 augustus gaat sluiten.
De opbrengst van 511,11 euro komt volledig ten goede aan Stichting Leergeld Venray. Hiermee kunnen weer een heleboel kinderen uit de gemeente Venray worden geholpen. Want nu meedoen is straks meetellen! Wilt u weten of Stichting Leergeld ook iets voor u kan betekenen? Kijk dan eens op leergeldvenray.nl

Peelrand Makelaardij

Stichting Leergeld Venray bedankt Peelrand Makelaardij Venray voor de mooie cheque van 1500 euro die zij mochten ontvangen ter ere van de opening van hun nieuwe kantoorpand.

Armoedefonds

Stichting Leergeld Venray bedankt het Armoedefonds voor de bijdrage van 2500 euro voor het project “Naar de brugklas”.
Tevens een woord van dank voor de schenking van de schoolspullenpassen van de Bruna.

Herbalife steunt Leergeld Venray

Dankzij een donatie van 2261,88 euro van Herbalife Distributiecentrum Venray kan Stichting Leergeld Venray nog meer kinderen helpen.
Dit geld is bijeengebracht door alle medewerkers tijdens de jaarlijkse Mark Hughes Day. Hughes is de oprichter van Herbalife. Herbalife vind het belangrijk om kinderen een goede toekomst te bieden en wil hier graag lokaal haar steentje aan bijdragen. Stichting Leergeld Venray sluit naadloos op deze doelstelling aan. Stichting Leergeld Venray geeft kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen een kans om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. In 2016 is het initiatief gestart en inmiddels heeft Leergeld als ruim 400 kinderen kunnen helpen.

Jabil

Dankzij een donatie van 1000 euro van Jabil Circuit Netherlands BV, kortweg Jabil, kan Stichting Leergeld Venray nog meer kinderen helpen. Deze donatie maakt onderdeel uit van Jabil Cares, een wereldwijd programma van Jabil gericht op het ondersteunen van lokale maatschappelijke initiatieven in de omgeving van hun vestigingen.

Leergeld Venray geeft kinderen uit gezinnen met een minimaal inkomen, een kans om deel te nemen aan binnen en buitenschoolse activiteiten. In 2016 gestart en nu al 310 kinderen kunnen helpen! Kinderen zijn de toekomst en wij geven hun een duwtje de goede richting in. Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.

Rabobank foundation

Op  donderdag 24 november 2016 is in de gemeente Venray  het startsein gegeven voor de lokale samenwerking tussen Stichting Leergeld Venray, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds. De kinderen uit de gemeente Venray konden al langere tijd gebruiken maken van de ondersteuning van het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds. Op 1 februari is hier ook Stichting Leergeld Venray bijgekomen.  Kinderen uit gezinnen met een krappe beurs hebben nu verschillende mogelijkheden om mee te kunnen doen! En dat is belangrijk: want nu meedoen is straks meetellen!

De Rabobank Foundation ondersteunt deze gezamenlijke start van Stichting Leergeld, Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds en draagt in totaal een bedrag van €5000 bij. Hiermee bevestigt de Rabobank Foundation het belang dat kinderen zich fysiek en emotioneel moeten kunnen ontwikkelen om volwaardig te kunnen meedoen in de maatschappij.

Tijdens de uitreiking van deze cheque stond Stichting Leergeld Venray nog een mooie verrassing te wachten. Vanuit het coöperatiefonds van de Rabobank Horst/Venray mochten zij nog een mooie cheque van 5000 euro in ontvangst nemen om nog meer kinderen in de gemeente Venray te kunnen ondersteunen. Stichting Leergeld Venray heeft in haar eerste jaar al bijna 300 kinderen mogen ondersteunen!

fotorabobank

Rabobank clubkascampagne

Op 3 november j.l. ontvingen wij van de Rabobank Clubkascampagne een bedrag van 311,65. Dank voor iedereen die op ons gestemd heeft!

fotoclubkascampagne

Kiwanis Schiepersland

In 2015 hebben wij een bedrag van € 15.000 euro ontvangen van Kiwanis Schiepersland en wij onderhouden een subsidierelatie met de gemeente Venray.

Ons ook een warm hart toedragen?

Mocht u onze stichting een warm hart toedragen of meer willen weten over sponsoring of donatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Stichting Leergeld Venray beschikt over de ANBI status:
anbi-logo